Продукти

Продукти на PROFILINK който предлагаме:

1 -Прозоречни системи:

„PROFILINK Premium“ е 5-камерна система с дълбочина на профила 70мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Тази система се откроява със своя красив дизайн и възможността да се реновират стари прозорци (с каса Renovation), както и да се монтират прозорци без нуждата за довършителна работа (с каса Zet).

Premium+

С допълнителните си изолационни камери този вариант предлага забележителен коефициент за топло-проводимост.

Premium

Изпълнението „с изместени равнини“ предлага много висок коефициент за топлопроводимост, а смесената геометрия от прави и заоблени линии допринася за изключително красив прозорец.

Zet

Изпълнението с „каса Zet“ позволява монтажа на прозорци без нуждата от довършителна работа. Коефицентът на топло и шумоизолация остава непроменен, а също така прозорците добиват естетичен външен вид.

Renovation

Изпълнението „с каса Renovation“ позволява монтажа на прозорци върху стара дограма без нуждата от демонтаж, като в същото време се постига висока степен на топлоизолация.

„PROFILINK Lux“ е 4-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Тази система се откроява със своя красив дизайн и крило с полуизместени равнини.

Lux

С допълнителните си изолационни камери тази система предлага забележителен коефициент за топлопроводимост.

„PROFILINK Classic“ е 4-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени PVC прозорци. Таза система се отличава с оптималната комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване с отлични показатели.

Classic

Оптималната комбинация между качество и цена, което позволява икономично решение за енергоспестяване с отлични показатели.

„PROFILINK Ultra“ е 3-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени PVC прозорци.  Техническата особеност тук е постигането на добри харектеристики на топло и шумоизолация според европейските норми в едно много икономично решение.

Ultra

Изпълнението “с отваряне навътре” е стандартно, като предлага икономично решение с много добри характеристики.

Ultra – Turned

Изпълнението “с отваряне навън” позволява прозорецът да се отваря навън, което е стандарт за пазари като Великобритания и др.

„PROFILINK Sliding System“ е първата по рода си плъзгаща PVC система за прозорци произведена в България. Тя е с монтажна ширина 73 мм и обща ширина на системата 110 мм.

Sliding System

Тази система се характеризира с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Предлага нови възможности относно полезната площ в помещението. Дизайнът на профилите следва пазарните тенденции, а също и вече наложените заоблени контури на системите Premium, Lux и Classic.

 

2 – Системи за входни врати

„PROFILINK Premium“ е 4-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени входни врати от PVC.

Основна техническа характеристика е стоманеният усилител с възможно най-големи размери и запоените ъглови сглобки, които гарантират висока противовзломност и стабилност на изделието. Специално предвидени изолационни камери придават на вратите много добри топлозащитни качества.

Premium

Произведените с „PROFILINK Premium“ врати предлагат ефикасна защита срещу взлом –  правоъгълната стоманена армировка с големи размери образува стабилна, затворена рамка, като в същото време ъглите на крилото се подсилват от споените ъглови сглобки.

„PROFILINK Door“ е 3-камерна система с дълбочина на профила 60мм за производство на висококачествени входни врати от PVC.

Основна техническа характеристика е стоманеният усилител с възможно най-големи размери и запоените ъглови сглобки, които гарантират висока противовзломност и стабилност на изделието. Специално предвидени изолационни камери придават на вратите много добри топлозащитни качества.

Door

Произведените с „PROFILINK Door“ врати предлагат ефикасна защита срещу взлом –  правоъгълната стоманена армировка с големи размери образува стабилна, затворена рамка, като в същото време ъглите на крилото се подсилват от споените ъглови сглобки.

3 – Допълнителни профили

Живот

Подпрозоречните дъски от PROFILINK са висококачествени, издържливи и дълготрайни.

Цветове

Подпрозоречните дъски се предлагат в различна цветова гама, така те лесно стават неразделна част от Вашите прозорци.

Изолация

Панелите от PROFILINK са добър заместител на стъклопакет, където е необходимо, като в същото време се постигат много добри показатели на топло и шумоизолация.

Цветове

С разнообразието си от цветове, излоционните панели са префектен партньор за Вашите врати.

 

4 – Слънцезащитни системи

Ролетните щори осигуряват уют и ни пазят от нежелани погледи, като в същото време ни предпазват от студ, жега, шум, вятър, дъжд, градушка и пряка слънчева светлина. Техните изолационни качества спомагат за намаляване на разходите за енергия.

„PROFILINK Shutters“ създават въздушна възглавница в междинното пространство и така се постигат два приятни ефекта:

    • Тази възглавница играе ролята на топлинна бариера – важен принос за поддържане на ниско ниво на Вашите енергийни разходи.
    • Тази възглавница задържа шума и подхранва спокойна атмосфера.

5 – Облицовки

 

6 – Цветова гама

  

  

  

  

  

  

 

 

Продукти на ETEM който предлагаме:

 

E3000 ESC

 

Масивна, сигурна и лесна за производсво, E3000 е една от алуминиевите системи с прекъснат термичен мост на ЕТЕМ, която има редица предимства.

Елегантният и прав дизайн позволява стъклопакети с дебелина до 40 mm и има EPDM уплътнители в прифилите на крилата.

Системата има опция за отваряне плъзгане с повдигане и товароносимост на крилото до 400 kg.

 

E2300

Системата е разработена за средни и големи отвори, а поради революционния си и оригинален дизайн тя е призната от архитекти и инженери като издържлива, дълготрайна система с много добри характеристики.

С годините E2300 е била допълвана с нови профили и типологии, които я правят съвременна и цялостна система. Поради широката гама решения, които предлага E2300, системата намира широка употреба при големи проекти, където ефективността и издържливостта са необходимо условие.

E2300 е снабдена с всички необходими аксесоари и механизми, които гарантират сигурността и функционалността на системата.

Тя има всички необходими сертификати за ефективност, които гарантират съответствието на системата с приложимите изисквания при алуминиевите профили.

 

E1000

Е1000 е студена алуминиева система, която предлага богато разнообразие от решения за интериорни прегради, врати и прозорци. Предлагат се и слънцезащитни решения.

Системата се предлага с прави и заоблени профили.

 

E40 ECS

Системата Е40 е оптимизирана за максимална структурна устойчивост и се предлага както в различни типологии така и с различен прав или заоблен дизайн.

Е40 е за стъклопакет с дебелина до 32 mm.

 

E22 ECS

E22 е система, която отговаря на всички съвременни изисквания и е сертифицирана от акредитирани лаборатории. Тя е предпочитано решение за средни и големи отвори.

С големия си брой прави и заоблени профили за каси E22 осигурява гъвкавост за дизайнера или архитекта.

 

 

 

Пълна характеристика на продуктите можете да намерите в официалните страници на PROFILINK и ETEM.